Pure & Vert

Heidestraat 40, 3971 Heppen/Leopoldsburg, Tel.nr. : +32 495469038

Lichaamsverzorgingen

portfolio1 portfolio2 portfolio3 portfolio4

Heading 1

This is an example of the content for a specific image in the Nivo slider...

Heading 2

This is an example of the content for a specific image in the Nivo slider...

Heading 3

This is an example of the content for a specific image in the Nivo slider...

Heading 4

This is an example of the content for a specific image in the Nivo slider...

small portfolio1 small portfolio2 small portfolio3 small portfolio4
themed object
get in touch

Lichaamsverzorgingen

Pakkingen

Alle pakkingen hebben een lichaamspeeling en een hoofdhuidmassage inbegrepen


Algenpakking

De algenpakking bevat een groot aantal mineralen die zorgen voor een verbeterde doorbloeding van het weefsel zodat afvalstoffen via een verbeterde lymfedrainage sneller kunnen worden afgevoerd. Deze pakking is afslankend, verstevigend en heeft een ontspannende werking en verbeterd de hele conditie van het lichaam. Door de hoge concentratie van Jodium is het niet geschikt voor mensen met een verhoogde schildklierwerking en zwangere vrouwen!

Kamferpakking

Is zeer gunstig voor mensen met een eczeem-achtige huid en een huid met verstopte porien. Heeft een verfrissende en desinfecterende werking op de huid. Combinatie van kamfer, algen en mineralen zorgt voor een goede bloedcirculatie en een verbeterde lymfedrainage.

Veenpakking

Wordt vervaardigd met mineralen uit de Drenthse veengrond. Reeds in de oudheid was bekend dat mineralen een gunstig effect hadden op de huid zeker in combinatie met veen. Goed voor soepele gewrichten en spieren, een strakke en zachte, zuivere huid.

Speciale verzorgingen

Ik baseer me op een behandeling met de Xenymphus lijn. Deze bevat de rijkdom van de natuur in combinatie van zoutkristallen en algen uit de oceanen tesamen met elementen en specialiteiten in hoge concentraties van de bekendste kuuroorden op de wereld (etherische oliën).

Xenymphus lichaamspeeling + 30 min massage

Xenymphus lichaamspeeling + 60 min massage

Secrèt de Xenymphus : is een diepreinigende lichaamspeeling gecombineerd met een pakking naar keuze. De hoofdhuid en de voeten worden gemasseerd tijdens de pakking. Een algemene lichaamsmassage is inbegrepen of, indien gewenst, een Hot-Stone massage. De behandeling wordt beeindigd met body-milk of lotion afhankelijk van het huidtype.

Xenymphus voor rug-nek-schouders : is een rugbehandeling met kamfer of veen. Vooraf wordt een peeling gedaan, daarna volgt een pakking. Als afsluiter een massage van rug-nek-schouders of indien gewenst een Hot-Stone massage.

Secret de Hawaii :

  • Peeling : Een diepreinigende peeling op basis van 100% kokosolie, rietsuiker en de schelp van de kokosnoot gecombineerd met de geuren van Ylang-Ylang, Rozenhout, Sandelhout en Citroen
  • Zachte crème pakking : Op basis van kokosolie en de het poeder van de schelp van de kokosnoot
  • Massage : Gebaseerd op de Hawaiaanse Lomi-Lomi, met een olie op basis van Franginpani, Ylang-Ylang en Nérole

slide up button